Zaklínač 3 vyjde až v květnu
i Zdroj: Hrej.cz
Novinka Zaklínač 3 vyjde až v květnu

Zaklínač 3 vyjde až v květnu

Zdeněk Princ

Zdeněk Princ

8. 12. 2014 16:41 18
Reklama

Vývojáři ze studia CD Projekt RED před krátkou chvíli vydali tiskovou zprávu, ve které informují o dalším odsunu data vydání hry Zaklínač 3: Divoký hon. Nejdůležitější titul v historii studia, jak jej sami vývojáři popisují, měl po prvním odložení vyjít v únoru příštího roku, nové datum je však nastaveno až na 19. květen 2015.

"Klíčové prvky titulu, tedy velikost a komplexnost, měly obrovský dopad na produkci. Nyní, s blížícím se koncem naší práce, narážíme na spoustu detailů, které musí být opraveny. Až vydáme nejdůležitější hru v historii našeho studia, musíme si být absolutně jistí, že jsme udělali všechno proto, abychom omezili výskyt jakýchkoliv bugů na takovou míru, abyste si mohli hru skrznaskrz užít," píše vedení CD Projektu v dopise fanouškům.

Naznačuje tím, že finální fáze vývoje zkrátka potřebuje více času a podle interního plánování to bude v součtu dělat oněch 12 týdnů navíc, o které se vydání zpozdí. Přichází samozřejmě i omluva za zbrklé stanovení původního i následujícího data vydání, což je pro vývojáře zároveň i cenná lekce do budoucna. "Víme, co přesně chceme udělat, aby byl Divoký hon jedním z nejlepších RPG, které kdy budete hrát. A budeme pokračovat v tvrdé práci, abychom tohoto cíle dosáhli. Omlouváme se vám a žádáme vás o vaší důvěru," píše se v prohlášení.

Nic jiného ostatně vývojáři dělat nemohou a je čistě na vás, jak se k tomuto oznámení postavíte. Férově musíme uznat, že vývojáři z CD Projektu kolem sebe šíří dobrou náladu a jsou obecně uznáváni za to, jaký servis poskytují svým hrám, dvě zaškobrtnutí na cestě za vytouženým zážitkem už ale mohou být pro spoustu hráčů zklamáním. A že se prý už datum nezmění...

Kontaktovali jsme vývojáře z CD Projektu a připravujeme podrobnosti.

Reklama
Reklama

Komentáře

Nejsi přihlášený(á)

Pro psaní a hodnocení komentářů se prosím přihlas ke svému účtu nebo si jej vytvoř.

Rychlé přihlášení přes:

Google Seznam
Reklama
Reklama