První gameplay záběry z Uncharted 4
i Zdroj: Hrej.cz
Novinka První gameplay záběry z Uncharted 4

První gameplay záběry z Uncharted 4

Zdeněk Princ

Zdeněk Princ

6. 12. 2014 19:10 16
Reklama

Tisková konference Sony v rámci show PlayStation Experience odstartovala ve velkém stylu. Navzdory všem dezinformacím a skeptickým přístupům, mohli novináři v Las Vegas a diváci po celém světě sledovat první záběry z hraní Uncharted 4, které byly - podle oficiálních informací - pořízeny přímo z konzole PlayStation 4.

Video je opravdu dlouhé, celkově uvidíte bezmála 16 minut z vlastního hraní, ale nemusíte se bát bůhvíjakých spoilerů. Zachycena je především akce, ale také obvyklé zdolávání skal. Uncharted 4 přijde i s novými pohyby a animacemi, jako je souboj na skalních římsách, nebo divoké skoky do neznáma za přítomnosti vystřelovacího háku a lana.

Všechno je pak zabaleno do impozantního grafického kabátku, oplývajícího nejen krásnými panoramaty, ale také detaily jako je reálně se vlnící listoví palem, nebo bujná flora na zemi. Co se týče příběhu, Sony zatím s informacemi šetří, ale je to jedině dobře - vzhledem k tomu, že Uncharted na příběhu staví, vyzradit jej není v zájmu nikoho, vývojářů ani hráčů.

Reklama
Reklama

Komentáře

Nejsi přihlášený(á)

Pro psaní a hodnocení komentářů se prosím přihlas ke svému účtu nebo si jej vytvoř.

Rychlé přihlášení přes:

Google Seznam
Reklama
Reklama