Assassin's Creed zamíří do Londýna
i Zdroj: Hrej.cz
Novinka Assassin's Creed zamíří do Londýna

Assassin's Creed zamíří do Londýna

Vojta Dřevíkovský

Vojta Dřevíkovský

3. 12. 2014 08:42 10
Reklama

Co jiného než únik tajných informací prozradil, že příští hra z hlavní série Assassin's Creed se bude odehrávat ve viktoriánském Londýně. Na Assassin's Creed Victory se pracuje v Ubisoft Quebec a objeví se na PS4, Xbox One a PC už příští rok.

Londýn 19. století není příliš pěkné město - je to špinavá metropole zahalená do smogu, ve které chudí dělníci živoří, zatímco bohatí továrnící si užívají luxusu, který jim dopřává zlatý věk Anglie. Stačí mrknout na tvorbu Charlese Dickense a hned máte představu, jak to asi bude v AC Victory vypadat.

Záběry z hraní AC Victory se objevily v sedmiminutovém videu, které viděli redaktoři z Kotaku a pořídili z něj několik obrázků. Victory běží opět na nové verzi enginu Anvil, který pohání i letošní Unity a vypadá prý opět krásně. Ukázka obsahovala souboj na střechách jedoucích kočárů, změnu obleků (asasín si nasadil cylindr) a vzdušnou akrobacii pomocí vystřelovacího háku ve vlakovém nádraží Charing Cross.

Assassin's Creed zamíří do Londýna
i Zdroj: Hrej.cz

Lze očekávat, že hra, podobně jako Unity, bude obsahovat rozlehlý svět města s přístupnými interiéry budov. Londýn by také měl nabízet spoustu vedlejších aktivit, kromě klasického chytání zlodějů také třeba karban v hospodách nebo závody v tažených vozech... Zkrátka anglické kratochvíle.

Ubisoft se stačil k úniku informací vyjádřit; naznačil, že se jedná o koncepční představu a ne vše zobrazené by se tedy muselo objevit ve finální podobě hry a dokud oficiálně hru nepředstaví, budou se v Ubisoftu soustředit na opravování Assassin's Creed Unity.

Lidé z Ubisoft Quebec zatím nevedli vývoj žádné hlavní hry ze série. Quebec měl na starosti vývoj DLC pro AC III a AC IV a Victory je tedy pro ně velkou výzvou, ačkoliv samozřejmě ruku k dílu přidají i ostatní studia rozmístěná po celém světě.

Nicméně, Assassin's Creed Victory nebude jedinou hrou ze série, která se objeví v roce 2015. Dříve oznámená 2D stealth plošinovka Assassin's Creed Chronicles: China vyjde někdy v jarních měsících a později by mělo by dojít i k vydání Assassin's Creed Rogue na PC.

Reklama
Reklama

Komentáře

Nejsi přihlášený(á)

Pro psaní a hodnocení komentářů se prosím přihlas ke svému účtu nebo si jej vytvoř.

Rychlé přihlášení přes:

Google Seznam
Reklama
Reklama