Ubisoft: „The Crew bude stabilní“
i Zdroj: Hrej.cz
Novinka Ubisoft: „The Crew bude stabilní“

Ubisoft: „The Crew bude stabilní“

Zdeněk Princ

Zdeněk Princ

29. 11. 2014 13:34 1
Reklama

V minulém týdnu se kolem hry The Crew opět rozpoutala diskuze, když vývojáři potvrdili, že se novináři nedostanou k žádné dřívější verzi hry a recenzovat začnou až se zahájením prodeje. Vezmeme-li v úvahu, že The Crew je v podstatě závodní online hrou, je tento krok pochopitelný, škarohlídi však poukazují na to, že si Ubisoft pouze kryje záda před případnými problémy s konektivitou.

Na to konto vystoupil se svým prohlášním Serkan Hasan z lyonského studia Ivory Tower, které stojí za vývojem The Crew, a slíbil, že všechno proběhne bez zádrhelů. „V souvislosti s The Crew těžíme z benefitů dlouhodobého beta programu, vytvořeného speciálně pro to, abychom mohli testovat [serverovou] infrastrukturu jako v reálné situaci, která nastane [po vydání], tedy s tisícovkami hráčů z celého světa hrajícími najednou,“ uvedl Hasan.

Samozřejmě tím nepřímo poukázal na problémy, kterými trpěly hry jako Driveclub, Halo: The Master Chief Collection, nebo Assassin’s Creed: Unity, na druhou stranu ale ani Hasanovo prohlášení nezavírá zadní vrátka. „Spuštění jakékoliv online hry s sebou přináší potenciální problémy, ale věřím, že jsou hráči povzbuzeni naším otevřeným přístupem. Pokud máte nějaké obavy, že situaci nezvládneme, betatest snad dokázal naší schopnost udržet hru stabilní,“ uzavřel Hasan.

Jestli se jeho sliby vyplní, zjistíme už co nevidět – The Crew vychází 2. prosince pro PC, PS4, Xbox One a Xbox 360.

Reklama
Reklama

Komentáře

Nejsi přihlášený(á)

Pro psaní a hodnocení komentářů se prosím přihlas ke svému účtu nebo si jej vytvoř.

Rychlé přihlášení přes:

Google Seznam
Reklama
Reklama