Supertajný konec FC4 byl objeven
i Zdroj: Hrej.cz
Novinka Supertajný konec FC4 byl objeven

Supertajný konec FC4 byl objeven

Vojta Dřevíkovský

Vojta Dřevíkovský

26. 11. 2014 09:38
Reklama

Od vydání uběhl týden a za tu dobu se do Kyratu vydalo spoustu lidí, část z nich hru už dohrála. Dle výtvarného ředitele hry, Alexe Hutchinsona, však hra obsahuje jeden schovaný alternativní konec, na který hráči zatím ještě nepřišli.

Nemyslel tím onen známý easter egg, který ukončí hru za nějakých patnáct minut. Hutchinson se na Twitteru pustil do navádění hráčů k objevení mnohem tajnějšího konce, který údajně otevře novou lokaci.

Z několikatweetů jsme dostali představu, jak by se tedy mohlo supertajného konce dosáhnout. Ke konci hry lze někde provést rychlé rozhodnutí, něco udělat a dosáhnout tak jiného konce. Pokud si na supertajný konec chcete přijít sami, dál už nečtěte a jděte se pustit do pátrání v Kryatu sami, protože následující odstavec bude obsahovat spoilery!

Supertajný konec FC4 byl objeven
i Zdroj: Hrej.cz

Ať už podle Hutchinsonova návodu nebo na vlastní pěst byl alternativní konec nalezen a natočen. Na konci Far Cry 4, pokud se rozhodnete vyslechnout Pagan Mina, se samozvaný diktátor rozhodne předat Kyrat do vašich rukou a v helikoptéře ze země odletí. Poté máte několik vteřin na to, abyste jeho helikoptéru sestřelili raketometem nebo dobře mířeným granátem. Po titulcích můžete najít havarovanou helikoptéru s Minovou mrtvolou, kterou lze obrat o... No, to tajemství nechám už na vás :)

Reklama
Reklama

Komentáře

Nejsi přihlášený(á)

Pro psaní a hodnocení komentářů se prosím přihlas ke svému účtu nebo si jej vytvoř.

Rychlé přihlášení přes:

Google Seznam
Reklama
Reklama