Pokémon pro 3DS slaví úspěchy
i Zdroj: Hrej.cz
Novinka Pokémon pro 3DS slaví úspěchy

Pokémon pro 3DS slaví úspěchy

konfrst.jan@gmail.com

konfrst.jan@gmail.com

26. 11. 2014 15:07 2
Reklama

Tituly Pokémon Omega Ruby a Alpha Sapphire slaví velký prodejní úspěch. Dvojice her vyvinutá exkluzivně po 3DS je v prodeji celosvětově pouhý týden, už teď ale dokázaly hry společnými silami pokořit úctyhodnou hranici třech milionů prodaných kopií na jediné platformě.

Oba tituly zatím vyšly 21. listopadu v severní Americe, v Austrálii a v domovském Japonsku. Evropské datum vydání je naplánováno až na příští týden, to však očividně ničemu neškodí a hry se prodávají jako rohlíky. Považte sami, za týden se prodalo 3,04 milionů kopií této dvojice her, přičemž pouze první tři dny v Japonsku samotném znamenaly prodeje více jak 1,5 milionů fyzických kopií hry, digitální prodeje v této cifře nezapočítány nejsou. I tak ale úspěch není až takový, jaký by ve své podstatě být mohl.

V minulosti totiž například tituly Pokémon X a Y v prvním týdnu prodejů dokázaly pokořit hranici čtyř milionů kopií. Nutno je však vzít v potaz fakt, že tyto hry přišly na trh ve více regionech najednou. Tak jako tak, Nintendo má našlápnuto k výbornému prodejnímu výsledku a evropští majitelé 3DS se jistě mají příští týden nač těšit.

Reklama
Reklama

Komentáře

Nejsi přihlášený(á)

Pro psaní a hodnocení komentářů se prosím přihlas ke svému účtu nebo si jej vytvoř.

Rychlé přihlášení přes:

Google Seznam
Reklama
Reklama