Future Perfect bude hra o modech
i Zdroj: Hrej.cz
Novinka Future Perfect bude hra o modech

Future Perfect bude hra o modech

Vojta Dřevíkovský

Vojta Dřevíkovský

26. 11. 2014 08:55
Reklama

Studio Unknown Worlds předalo otěže hry Natural Selection 2 komunitě a pustilo se do vývoje nové hry, která, jak se zdá, bude celá založená na modování a to i při samotném hraní.

Ve Future Perfect budou hráči zároveň tvůrci a práce s editorem by měla být součástí základní hratelnosti. Sami nebo s kamarády tak během hraní bude možné vytvářet úrovně, plnit je objekty a skripty, ať už úplně vlastními, nebo staženými ze Steam Workshopu. In-game editor by měl být zároveň snadný na pochopení pro nováčky a nabídnou i zkušeným tvůrcům a modařům nástroje pro pokročilou tvorbu.

Unikátní projekt je momentálně ve fázi hodně hrubého předběžného přístupu, do kterého si mohou zájemci koupit vstupenku z oficiálních stránek hry. Hra je sice na Steamu hratelná a využívá všech možností, které jim platforma nabízí, ale prozatím tam nelze zakoupit.

„Měli byste si teď koupit Future Perfect pouze pokud vás baví hraní si a pracování s nehotovými hrami. Future Perfect není dokončená hra," varuje studio a blížší odhady ohledně vydání finální verze nemá.

Reklama
Reklama

Komentáře

Nejsi přihlášený(á)

Pro psaní a hodnocení komentářů se prosím přihlas ke svému účtu nebo si jej vytvoř.

Rychlé přihlášení přes:

Google Seznam
Reklama
Reklama