Dark Souls vyjdou také na nové konzole
i Zdroj: Hrej.cz
Novinka Dark Souls vyjdou také na nové konzole

Dark Souls vyjdou také na nové konzole

konfrst.jan@gmail.com

konfrst.jan@gmail.com

25. 11. 2014 08:16 2
Reklama

Aby těch HD remaků a remasterovaných edicí starších her nebylo málo, tak se svojí troškou do mlýna přicházejí také japonští From Software a svému Bloodborne hodlají konkurovat i  svým starším dítkem, Dark Souls 2. Vylepšená edice Dark Souls 2 zamíří však na většinu současných konzolí, nejen na PlayStation 4.

Dark Souls 2: Scholar of the First Sin zamíří tedy nejen na Xbox One a PS4, ale také na Xbox 360, PlayStation 3 a také na PC. Edice s tímto podtitulem platí za zkompletovanou verzi hry obsahující všechna dosavadní DLC (Crown of the Sunken King, Crown of the Old Iron King a Crown of the Ivory King) a k tomu přidává něco navíc. Vedle přibalených dosavadních rozšíření hry se můžeme těšit na lépe vybalancovaný zážitek, nové NPC, drobné rozšíření příběhu hry a nové popisky výbavy. Všechna tato vylepšení pak budou dostupná i majitelům současných verzí, a to v rámci aktualizace s označením 1.10 šířené zcela zdarma. Ta například v případě PC verze vedle nového obsahu přinese rovněž podporu DirectX ve verzi 11.

Vypadá to tedy, že se je nač těšit a Dark Souls 2: Scholar of the First Sin tak spíše než opětovným ždímáním zavání kvalitně zpracovanou GOTY edicí, jež však nově zamíří potrápit i majitele nových konzolí. Zkompletovaná edice Dark Souls 2 vychází 7. dubna, pár týdnů po Bloodborne a dva měsíce po třetím Zaklínači. Příští rok se zkrátka mají fanoušci RPG her nač těšit!

Reklama
Reklama

Komentáře

Nejsi přihlášený(á)

Pro psaní a hodnocení komentářů se prosím přihlas ke svému účtu nebo si jej vytvoř.

Rychlé přihlášení přes:

Google Seznam
Reklama
Reklama