Mimozemská invaze v The Hum
i Zdroj: Hrej.cz
Novinka Mimozemská invaze v The Hum

Mimozemská invaze v The Hum

Vojta Dřevíkovský

Vojta Dřevíkovský

24. 11. 2014 19:02
Reklama

Indie hororovka The Hum už jednou šla s kůží na crowdfundingový trh a vrátila se s nepořízenou, ale španělští vývojáři z Thotwise Games na projektu nepřestali pracovat a chystají se brzy spustit další kampaň na Indiegogo podpořenou novou ukázkou ze hry zachycující, jak ve hře díky Unreal Enginu 4 vypadá mimozemský únos.

The Hum by měl hráče posadit do role člověka, který se před náhlou mimozemskou invazí schoval a o několik měsíců poté vylézá ven do ne úplně opuštěného světa. Lidí v okolí výrazně ubylo, nicméně se nad krajinou vznášejí chapadlovité lodě a na zemi se pohybují nelidské bytosti z jiné planety hledající poslední živé lidi v jinak prázdných ulicích. Vaše přežití závisí nejen na schopnosti zůstat ve skrytu před hmatáky mimozemšťanů, ale také na rozluštění vašich nových vzpomínek, schopností a halucinací.

Přežívačka ve stylu Rust nebo The Forest s tímto tématem vypadá poměrně originálně a z vydaných videí je jasně vidět, že s atmosférou nezávislé studio umí pracovat. Únosy by měly být částí hry a měly by zanechat stopy na způsobu hraní, ať už to znamená cokoliv.

Někdy v průběhu příštího roku by se měl The Hum objevit v předběžném přístupu na PC s podporou Oculus Rift, ale vývojáři údajně také pokukují po helmě Morpheus na PS4.

Reklama
Reklama

Komentáře

Nejsi přihlášený(á)

Pro psaní a hodnocení komentářů se prosím přihlas ke svému účtu nebo si jej vytvoř.

Rychlé přihlášení přes:

Google Seznam
Reklama
Reklama