Limbo přijde i na Xbox One
i Zdroj: Hrej.cz
Novinka Limbo přijde i na Xbox One

Limbo přijde i na Xbox One

konfrst.jan@gmail.com

konfrst.jan@gmail.com

23. 11. 2014 12:36 1
Reklama

Xbox One v těchto dnech slaví rok existence na trhu a Microsoft to oslavuje slevami a dokonce také nějaký tím obsahem zdarma. Ten v brzké době ponese podobu kopie atmosférické plošinovky Limbo zdarma, má to však jeden háček, pro našince obzvláště vypečený.

Na Limbo zdarma se totiž mohou těšit pouze ti hráči, kteří naskočili na konzoli od Microsoftu v období samotného launche konzole. Což, jak víme, minimálně oficiální cestou na našem trhu jen tak udělat nešlo – k nám Xbox One dorazil až takřka rok zjevení se na trhu a i tato nabídka spolu s dalšími bonusy (slevy, pozadí na Twitter či do samotné konzole nebo například možnost pronájmu vybraných filmů zdarma) platí pouze pro ty regiony, kde se Xbox One začal prodávat jako první. Detaily akce naleznete na následujícím odkazu.

I přesto ale tato zpráva za pozornost rozhodně stojí – oznámení takovéhoto bonusu totiž současně funguje jako oficiální ohlášení daného titulu ve verzi pro Xbox One, kam hra dorazí více než čtyři roky po svém původním vydání. Po zprávě o portuThomas Was Alone je to dnes tedy již druhá zpráva o příchodu klasické nezávislé hry na Xbox One.

Reklama
Reklama

Komentáře

Nejsi přihlášený(á)

Pro psaní a hodnocení komentářů se prosím přihlas ke svému účtu nebo si jej vytvoř.

Rychlé přihlášení přes:

Google Seznam
Reklama
Reklama