Nabídne Bloodborne generovaný obsah?
i Zdroj: Hrej.cz
Novinka Nabídne Bloodborne generovaný obsah?

Nabídne Bloodborne generovaný obsah?

konfrst.jan@gmail.com

konfrst.jan@gmail.com

21. 11. 2014 11:26 3
Reklama

From Software připomínají hráčům nedáno odložené hardcore RPG Bloodborne. Činí tak za pomocí nových informací o hře samotné a také několika novými obrázky ukazujícími neutěšenou a temnou krajinu herního města Yharnamu. Ty si určitě nenechte ujít, galerie nabízí například pohled na krásný zamrzlý hrad či děsivého chlapíka jménem Guyla.

Vedle materiálu ke kochání se rovněž dozvídáme, že pod ulicemi Yharnamu se nachází spletité bludiště chodeb a kanálů, které nikdy nebude tím stejným místem. Bludiště chodeb bude mít mnoho úrovní, je pravděpodobně starším než město samo a opomenout nesmíme také fakt, že jej nejspíš ani nevytvořila lidská ruka. Vedle toho však From Software ještě nenápadně naznačují, že se v případě podzemí můžeme těšit na procedurálně generovaný obsah.

Producent Sony Computer Entertainment Japan Masaaki Yamagiwa totiž tvrdí, že dva hráči nepoznají stejná místa. Zajímavé, co říkáte? Více detailů bychom se měli dozvědět v následujících týdnech. Třeba na výstavě v Las Vegas, PlayStation Experience. Plnou hru si pak na PlayStationu 4 budeme moci vyzkoušet 25. března.

Reklama
Reklama

Komentáře

Nejsi přihlášený(á)

Pro psaní a hodnocení komentářů se prosím přihlas ke svému účtu nebo si jej vytvoř.

Rychlé přihlášení přes:

Google Seznam
Reklama
Reklama