Destiny čeká další příval změn
i Zdroj: Hrej.cz
Novinka Destiny čeká další příval změn

Destiny čeká další příval změn

konfrst.jan@gmail.com

konfrst.jan@gmail.com

21. 11. 2014 10:26
Reklama

Bungie dává vědět o sobě a především o Destiny, a to hned několikanásobně. Vedle informací oficiálních jsme se dokonce dočkali i jednoho relativně nečekaného leaku videa z plánovaného DLC.

Prvně zmiňme, že Bungie plánuje pozměnit strukturu Strike misí – nalezne se totiž značné množství hráčů, kteří tyto mise hrají sami, nikoli v partě kamarádů. Komunitní manažer Bungie David :Deej” Dague se k problematice vyjadřuje na stránkách hry. Dle jeho slov nebyly Strike mise nikdy navrženy pro sólo hraní a množství hráčů volících si takový způsob hry je pro vývojáře překvapivý. Momentálně v takové situaci může trpět obtížnost hry, která se přizpůsobuje velikosti týmu – dle Davida prý může nyní docházet k tomu, že sólisté mohou narazit na nepříjemně obtížné pasáže, a právě na to se v Bungie hodlají do budoucna zaměřit.

Vedle toho si Bungie plánují posvítit na ekonomiku hry a hodnotu výbavy. Hráči si stěžují zejména na podhodnocení síly některých exotických zbraní a chtějí více možností jak získávat a smysluplně ve hře utrácet platební prostředky. V Bungie toto berou na vědomí a úpravy by měly být dostupné ještě před vydáním prvního velkého DLC ke hře – The Dark Bellow.

A právě The Dark Bellow se týká i závěr naší novinky, avšak pokud nemáte rádi spoilery, tak vám doporučujeme přestat číst. Na YouTube se totiž předčasně dostalo intro k tomuto rozšíření a máme tak možnost vidět nastínění příběhu.

Reklama
Reklama

Komentáře

Nejsi přihlášený(á)

Pro psaní a hodnocení komentářů se prosím přihlas ke svému účtu nebo si jej vytvoř.

Rychlé přihlášení přes:

Google Seznam
Reklama
Reklama