EA oznamujé nové NFS! Pro mobily...
i Zdroj: Hrej.cz
Novinka EA oznamujé nové NFS! Pro mobily...

EA oznamujé nové NFS! Pro mobily...

Zdeněk Princ

Zdeněk Princ

20. 11. 2014 15:54
Reklama

Už před třemi dny se na YouTube kanále The Hoonigans objevilo další video s Kenem Blockem, kterak provádí zběsilé kousky v uzavřených částech Los Angeles. Před tím, než vyrazí z tovární haly, se krátce objeví logo Need for Speed: No Limits a nejednoho hráče by mohlo napadnout, že jde o virální přípravu oznámení nové NFS hry. Po třech dnech máme jasno, velkou radost ale ne.

Jak už naznačuje titulek, Electronic Arts sice oznamují díl z dlouhleté série, ale hned v zápětí přichází s informací, že půjde o hru určenou pro mobilní zařízení. Za vývojem stojí lidé ze studia Firemonkeys, kteří mají na svědomí například Real Racing 3, ale i předchozí mobilní NFS.

Žádné konkrétní informace například o platebním modelu nejsou v tutu chvíli k dispozici, faktem ale zůstává, že první trailer jde ruku v ruce s podtitulem a čekají nás bezlimitní závody sportovních aut v ulicích měst. Na druhou stranu ale musíme uznat, že s posunem hardwarového výkonu mobilů a tabletů nevypadá hra na videu vůbec zle a rozhodně bychom ji dopředu neodepisovali.

Reklama
Reklama

Komentáře

Nejsi přihlášený(á)

Pro psaní a hodnocení komentářů se prosím přihlas ke svému účtu nebo si jej vytvoř.

Rychlé přihlášení přes:

Google Seznam
Reklama
Reklama