Driveclub bude kompenzovat hráče
i Zdroj: Hrej.cz
Novinka Driveclub bude kompenzovat hráče

Driveclub bude kompenzovat hráče

konfrst.jan@gmail.com

konfrst.jan@gmail.com

15. 11. 2014 17:18 4
Reklama

PlayStation Plus verze Driveclubu je ještě stále v nedohlednu, komerčně šířená edice již však konečně nějakým způsobem funguje. Start hry byl odstrašujícím příkladem moderní doby a veřejně známým fiaskem, v kterém nikdo dlouhou dobu ani konkrétně nevěděl, co se to vlastně děje.

Takřka přesně před měsícem jsme vás informovali o tom, že autoři ruku v ruce s vydavatelem uvažovali nad možnými kompenzacemi pro ty hráče, kteří Evolution Studios věřili a naskočili do hry okamžitě s jejím startem. Jak známo, potíže je nečekaly, a na oplátku za projevenou trpělivost Sony skutečně plánuje hráče odměnit/odškodnit.

Kompenzace bude mít podobu zdarma dostupných listopadových DLC. Listopadové přídavky přinesou celkem pět nových vozů, desítku čerstvých malůvek na vaše čtyřkolé miláčky a k tomu také nové soutěže. Na detaily DLC určených pro tento měsíc se můžete podívat v galerii jedné z našich starších aktualit, která se věnovala právě plánovaným DLC. Listopadová dvojice DLC ponese jména The Ignition Expansion Pack a Photo-Finish Tour Pack a budou v Evropě dostupná 26. listopadu. O bližších detailech se můžete dočíst například na Facebookovém profilu hry.

Inu, to je relativně fér přístup, co říkáte? Snad se ale autoři dostatečně poučili a příště již v první řadě žádné kompenzace nebudou potřeba. A pokud by vás snad zajímalo, kdy bude dostupná PS+ edice Driveclubu, tak nám nezbývá než pokrčit rameny. Autoři mlčí a my tak stále nemáme o čem informovat.

Reklama
Reklama

Komentáře

Nejsi přihlášený(á)

Pro psaní a hodnocení komentářů se prosím přihlas ke svému účtu nebo si jej vytvoř.

Rychlé přihlášení přes:

Google Seznam
Reklama
Reklama