World of Warcraft se potýká s DDoS
i Zdroj: Hrej.cz
Novinka World of Warcraft se potýká s DDoS

World of Warcraft se potýká s DDoS

konfrst.jan@gmail.com

konfrst.jan@gmail.com

14. 11. 2014 08:45 3
Reklama

Asi by to dnes nebyl velký launch očekávané hry, aby se neobešel bez neočekávaných komplikací. Z poslední doby vypichujeme například zapeklitý případ Driveclubu a fiasko s Assassin’s Creed Unity a embargy na recenze v režii Ubisoftu. K těmto nelichotivě znějícím jménům se přidává také World of Warcraft: Warlords of Draenor.

Blizzard je v tom částečně nevinně – tentokrát za to mohou především různí pomstychtiví živlové. Bezprostředně po launchi se totiž ukázalo, že mnohé oblasti jsou nejen přetížené, ale především musí servery hry čelit DDoS útokům. Autoři na oficiálním blogu tvrdí, že launch hry byl „méně než ideální“, jedním dechem však dodávají, že problémy řeší a příspěvek pravidelně aktualizují o data a hodiny plánovaných odstávek jednotlivých serverů.

Nezbývá tak než doufat, že se vše zavčasu vyřeší a hráči budou mít k dispozici všechny vlastnosti hry při nadcházejícím víkendu. DDoS útoky mají momentálně důsledek mimo jiné i ten, že Blizzard snižuje kapacity serverů – ve finále tím tak trpí jedině hráči samotní s tím, že situace je momentálně nejkomplikovanější v severní Americe. V Evropě by vše již mělo běžet v normě. Pokud je podobná iniciativa dílem zhrzených hráčů, kterým hra nefungovala na startu tak, jak měla, tak se můžeme jen a jen divit.

Jak jste na tom s pátým rozšířením World of Warcraft vy? Hrajete už? A pokud již stou úroveň vaší postavy lovíte, potýkáte se s nějakými problémy?

Reklama
Reklama

Komentáře

Nejsi přihlášený(á)

Pro psaní a hodnocení komentářů se prosím přihlas ke svému účtu nebo si jej vytvoř.

Rychlé přihlášení přes:

Google Seznam
Reklama
Reklama