Spoilerové video z AC Unity
i Zdroj: Hrej.cz
Novinka Spoilerové video z AC Unity

Spoilerové video z AC Unity

Vojta Dřevíkovský

Vojta Dřevíkovský

10. 11. 2014 15:53 2
Reklama
AKTUALIZACE:

Ubisoft video včas zablokoval. Pokud i tak chcete vědět, co se ve videu odehrávalo, můžete si přečíst jeho obsah níže v novince.

PŮVODNÍ ZPRÁVA:

Na nedávnou překvapivou zprávu o zvratu v AC Unity navazuje šestiminutové video ukazující, jak to vypadá, když se assassín objeví někde, kde by neměl. Opět varujeme před spoilery, jestli chcete na tuhle pecku přijít sami, koukněte se třeba na naše dnešní retro vysílání hry UGH!

Spoilerové video z AC Unity
i Zdroj: Hrej.cz

Tak, teď už se můžeme bavit otevřeně o tom, co na Arna čeká, když proskočí bílou dírou v systému. Samozřejmě myslíme ono cestování v čase, které se nebude zjevně týkat jen druhé světové války, ale také konce 19. století. Tam se na chvíli Arno objeví, poté co jej do jiného období navede hlas jedné z moderních assassinek? Těžko soudit, ale jelikož z jejího monologu vyplývá, že chce Arna schovat před Abstergem, nejspíš to opravdu bude assassinka.

V revolučním období vyleze Arno na střechu Palais de Justice, odkud proskočí portálem do Paříže pozdního 19. století. Glitch v simulaci ale zapříčiní zhroucení okolí a Arno je tak nucen před chybou utéct do podzemí. Zde se setká s jedoucím vagónem metra, kterému je nucen uniknout v krátké akční sekvevci a poté, co vyleze z podzemí, spatří výstupní portál nedaleko na pochodni rozestavěné Sochy Svobody, která by však i v tomto období měla být už v Americe. Jak mu zpřátelená navigátorka sdělí, zjevně se jedná o další chybu simulace, která ohrožuje stabilitu systému. Arno musí vylézt po chatrném lešení okolo sochy, až na její vrcholek, zatímco se socha otřásá a dřevené kusy létají všude okolo. Arno se nakonec do portálu vymrští pomocí kladky a vrátí se zpět do jeho Paříže.

V šesti minutách tak šlo vidět Eiffelovku, pařížské metro i Sochu Svodoby ve výstavbě. A to by to nebyl Assassin's Creed, kdyby se v něm nelezlo po vysokých strukturách, takže je jasné, kam Arno v simulaci zamíří.

Assassin's Creed Unity vychází už 14. listopadu na PC, PS4 a XOne.

Reklama
Reklama

Komentáře

Nejsi přihlášený(á)

Pro psaní a hodnocení komentářů se prosím přihlas ke svému účtu nebo si jej vytvoř.

Rychlé přihlášení přes:

Google Seznam
Reklama
Reklama