Blizzard ohlašuje završení Starcraftu 2
i Zdroj: Hrej.cz
Novinka Blizzard ohlašuje završení Starcraftu 2

Blizzard ohlašuje završení Starcraftu 2

konfrst.jan@gmail.com

konfrst.jan@gmail.com

8. 11. 2014 08:34 2
Reklama

Ve velkém stylu plánuje Blizzard zakončit trilogii druhého Starcraftu a na právě probíhajícím BlizzConu prezentuje první ukázku ze hry Starcraft 2: Legacy of the Void. Ta pochopitelně není ničím jiným, než parádním kouskem CGI a opět dokazuje, že takováto videa Blizzard zkrátka a dobře umí.

Třetí a závěrečná kapitola do příběhu druhého Starcraftu přinese novou kampaň za Protossy a jak na pódiu zástupci Blizzardu zdůraznili, nejedná se o datadisk, ale o samostatnou hru. Ke hraní tedy nebude třeba ani původní Wings of Liberty, ani Heart of the Swarm. Co se novinek závěru trilogie týče, tak do multiplayeru druhého dílu série vrací návrat něčeho, o co se Blizzard již v minulosti a s prvním dílem hry otřel – kooperativní multiplayer takový, ve kterém dva hráči ovládají jedinou rasu a jedinou bázi s tím, že jeden například ovládá armádu, druhý buduje. Mód nese jméno Archon.

Další nový mód se jmenuje Allied Commanders. V tom se opět v kooperaci hráči ujmou každý svého velitele se speciálními schopnostmi a budou procházet předpřipravené scénáře a levelovat své hrdiny. Z nových jednotek se dozvídáme například o návratu Lurkera, který přibude do armád Zergů.

Mrkněte na parádně zpracovaný trailer a podělte se o své dojmy – těšíte se na závěr trilogie, nebo jen, stejně jako značná část redakce, zamačkáváte slzu nad stále ještě neoznámeným čtvrtým Warcraftem? Na závěr už jen dodáme, že Starcraft 2: Legacy of the Void ještě nemá datum vydání, o vstup do bety však můžete začít usilovat již nyní!

Reklama
Reklama

Komentáře

Nejsi přihlášený(á)

Pro psaní a hodnocení komentářů se prosím přihlas ke svému účtu nebo si jej vytvoř.

Rychlé přihlášení přes:

Google Seznam
Reklama
Reklama