Activision již pracuje na Destiny 2
i Zdroj: Hrej.cz
Novinka Activision již pracuje na Destiny 2

Activision již pracuje na Destiny 2

konfrst.jan@gmail.com

konfrst.jan@gmail.com

5. 11. 2014 08:36 4
Reklama

I Activision se přidává ke gigantům v čele se Sony, Nintendem, EA a Ubisoftem a vydává svoji finanční zprávu. Z té lze vyčíst celou řadu zajímavých informací a z těch vypichujeme především data týkající se nedávného FPS konzolového hitu Destiny.

Activision potvrzuje práce nejenom na budoucích přídavcích, ale především také na plnohodnotném pokračování.

Destiny má registrovaných 9,5 milionů hráčů – to neodpovídá zcela přesně počtu prodaných kopií, ale příliš mnoho hráčů více registrovaných účtů mít nebude, takže si o prodejním úspěchu hry z dílen bývalých autorů série Halo můžeme obrázek udělat sami. Pro srovnání, World of Warcraft momentálně poskočil z 6,8 milionů platících na 7,4 milionů. Obrovský počet hráčů ve hře rovněž tráví značné množství času a potvrzují se nedávné informace o tom, že si Destiny denně zapne na tři miliony hráčů a stráví ve hře více jak tři hodiny času na jedno posezení.

Destiny bylo největším startem nové IP v celé své historii vydavatele a hra se tím zároveň zařadila do desítky největších startů ve Spojených státech. Výdělek společnosti i díky tomuto ve třetím kvartálu letošního roku činil 753 milionů dolarů, což je značný nárůst oproti 691 milionům vydělaným ve stejném období minulého roku. Není tedy divu, že Activision potvrzuje práce nejenom na budoucích přídavcích, ale především také na plnohodnotném pokračování.

Uvidíme, jak si Activision povede i v kvartále posledním – nic mizerného to ale jistě nebude, neboť Call of Duty: Advanced Warfare prý byl nejpředprodávanějším titulem letošního roku.

Reklama
Reklama

Komentáře

Nejsi přihlášený(á)

Pro psaní a hodnocení komentářů se prosím přihlas ke svému účtu nebo si jej vytvoř.

Rychlé přihlášení přes:

Google Seznam
Reklama
Reklama