Syberia 3 ukázala své hrdiny
i Zdroj: Hrej.cz
Novinka Syberia 3 ukázala své hrdiny

Syberia 3 ukázala své hrdiny

Vojta Dřevíkovský

Vojta Dřevíkovský

29. 10. 2014 14:35 5
Reklama

Vývojáři z francouzského studia Microïds se podělili o další obrázky z připravovaného pokračování oblíbené adventury Syberia. Třetí díl bude přímo navazovat na konec toho druhého a nalezneme tak právničku Kate v nepříjemné situaci, ze které ji naštestí zachrání právě kmen Youkolů, který Kate minule opustila.

Z něj pochází i první nová postava, tajemná youkolská šamanka Ayawaska. Ačkoliv má na výšku zhruba metr, její rady se Kate při její poutí Sibiří budou hodit... Tedy jen pokud se Kate podaří šamančiny hádanky rozlousknout.

Kate na své cestě také potká šikovného řemeslníka Simona Steinera, který vede své malé hodinářství ve Valsemboru, v jehož blízkosti Youkolové momentálně sídlí. Steiner má kočovný kmen rád a na rozdíl od ostatních obyvatel Valsemboru je ochoten Kate a Youkolům pomoci při sestrojení důležitého zařízení.

Třetí Syberia bude tentokrát v plně trojrozměrném prostředí, o příběh se opět postaral autor předchozích her Benoît Sokal a měla by se v příštím roce objevit na PC, Macu, PS4, XOne i zařízeních s iOS a Androidem.

Reklama
Reklama

Komentáře

Nejsi přihlášený(á)

Pro psaní a hodnocení komentářů se prosím přihlas ke svému účtu nebo si jej vytvoř.

Rychlé přihlášení přes:

Google Seznam
Reklama
Reklama