Spacebase DF-9 přináší Hack 'n' Slash
i Zdroj: Hrej.cz
Novinka Spacebase DF-9 přináší Hack 'n' Slash

Spacebase DF-9 přináší Hack 'n' Slash

Vojta Dřevíkovský

Vojta Dřevíkovský

29. 10. 2014 16:48
Reklama

Vesmírná stavitelská strategie od Double Fine se po nepříjmeném rozhodnutí posunula do verze 1.0, čímž vývojáři dodali poslední obsah, opravili bugy a bez naplnění všech slibováných plánů se od hry distancovali.

To samozřejmě nepotěsilo ty hráče, kteří se těšili na mnohem propracovanější hru a Spacebase si pořídili v předběžném přístupu. Aby se Double Fine za nenaplnění slibů trochu odčinili, přidali všem vlastníkům hry hackerský Hack 'n' Slash.

Verze 1.0 do Spacebase DF-9 přidává například tutorial, obrazovku s úkoly a také pirátskou flotilu, která slouží jako nejtěžší zkouška vašeho stavitelského umu. Nově je také možné nechat popravit někoho z vaší posádky, bylo zjednodušeno přiřazování vlastní vězenské cely nebo obytné místnosti a mezi vaší posádkou se může s novým patchem objevit i lidé, kteří na vývoj hry přispěli určitou částkou. Celý patch log si můžete přečíst na stránkách hry.

Ohledně Hack 'n' Slash, akčního RPG, který využívá principy hackování například k zlepšování atributů vaší postavy nebo vašich zbraní, přeprogramování chování nepřátel nebo prvků prostředí, se v době jeho vydání žádná velká sláva nestala. Double Fine ale nabízí nejen Hack 'n' Slash majitelům Spacebase DF-9, ale také naopak - všichni vlastnící akčního RPG dostanou vesmírnou strategii zdarma.

Reklama
Reklama

Komentáře

Nejsi přihlášený(á)

Pro psaní a hodnocení komentářů se prosím přihlas ke svému účtu nebo si jej vytvoř.

Rychlé přihlášení přes:

Google Seznam
Reklama
Reklama