Listopadová nabídka PS+ je zveřejněna
i Zdroj: Hrej.cz
Novinka Listopadová nabídka PS+ je zveřejněna

Listopadová nabídka PS+ je zveřejněna

Vojta Dřevíkovský

Vojta Dřevíkovský

29. 10. 2014 18:19 17
Reklama

Jestli jste čekali, že se po nepovedené říjnové nabídce her v programu PlayStation Plus Sony vytáhne s něčím velkým, asi budete zklamaní. IGN odhalilo seznam her, které dostanou předplatitelé služby zdarma počínaje příští středou.

PlayStation 4 dostane rogue-like akční RPG The Binding of Isaac: Rebirth, které sice tím bude mít světovou premiéru, ale zaujme spíše fanoušky žánru. Vedle toho se v nabídce objeví i SteamWorld Dig, vysoce hodnocená plošinovka s prvky sbírání materiálu.

PS Vita se může těšit na The Hungry Horde, zombie apokalypsu viděnou z té druhé strany a stylovou logickou hru Escape Plan.

Nakonec ani PS3 nečeká žádný AAA titul - čerstvá strategická novinka Frozen Synapse Prime vychází z několik let staré indie PC hry Frozen Synapse a Luftrausers jsou arkádové letecké přestřelky mezi letadly i pozemními střílnami.

Do příštího týdne tak mají předplatitelé šanci si ještě stáhnout současnou nabídku, ve které se pro PS3 třpytí Arkham Asylum a můžeme doufat, že snad bude prosinec bohatší.

Reklama
Reklama

Komentáře

Nejsi přihlášený(á)

Pro psaní a hodnocení komentářů se prosím přihlas ke svému účtu nebo si jej vytvoř.

Rychlé přihlášení přes:

Google Seznam
Reklama
Reklama