The Crew slibuje bohaté úpravy aut
i Zdroj: Hrej.cz
Novinka The Crew slibuje bohaté úpravy aut

The Crew slibuje bohaté úpravy aut

konfrst.jan@gmail.com

konfrst.jan@gmail.com

28. 10. 2014 12:31 3
Reklama

The Crew, to nebudou pouze zážitky nacpané rychlou jízdou napříč Spojenými státy. The Crew slibuje rovněž velké množství úprav našich vozů tak, abychom dali najevo svůj (ne)vkus a pochopitelně také vylepšili své vozidlo tak, aby ostatním nakopalo zadek.

The Crew po lehkém odkladu dorazí na naše pevné disky až 2. prosince, a to na Xbox One, PlayStation 4 a PC (proč hra nedorazí i na PS3 čtěte zde). Abychom se do té doby nenudili, tak nám Ubisoft nachystal další trailer. Ten ukazuje bohaté možnosti úprav vozů a nejen to – i tato čistokrevná arkáda vyzývá k tomu, abychom se připravili na několik typů vozidel, každý vhodný pro něco docela jiného. Autoři ze studií Ivory Tower a Ubisoft Reflections slibují odlišnou stavbu vozidel pro typicky na asfaltu konané městské závody, běhy na delší tratě, okruhové závody a chybět samozřejmě nesmí ani závody v krajině a s nimi také i čistokrevné off-roady.

Vylepšení si budeme moci kupovat za peníze vyhrané v závodech, ale podobně jako tomu bude v Evolve, tak vylepšovat nebudeme pouze naše auta, ale i postavu jezdce samotnou. Nové úrovně přinášejí nové perky a ty se přenášejí z vozu na vůz. Patří mezi ně například mechanik okamžitě přístupný kdekoli na mapě či našeptávání nejideálnější stopy.

Mrkněte na video a těšte se spolu s námi na další závodnické orgie. Snad budou v tomto případě přístupnější a především již od samotného startu funkčnější, než jako tomu bylo například v případě Driveclubu.

Reklama
Reklama

Komentáře

Nejsi přihlášený(á)

Pro psaní a hodnocení komentářů se prosím přihlas ke svému účtu nebo si jej vytvoř.

Rychlé přihlášení přes:

Google Seznam
Reklama
Reklama