Project CARS ukazuje noční závody
i Zdroj: Hrej.cz
Novinka Project CARS ukazuje noční závody

Project CARS ukazuje noční závody

konfrst.jan@gmail.com

konfrst.jan@gmail.com

25. 10. 2014 11:55 8
Reklama

Pokud nám něco v závodních titulech skutečně chybí, tak je to kvalitní jízda v noci. Tatam jsou doby, kdy jsme na počátku milénia brázdili klidně i čtyřicetiminutové tratě v International Rally Championship s tím, že sebemenší nešikovnost mohla znamenat ztrátu čelních světel, ponoření se do naprosté tmy a tím i de facto tutový konec závodu.

Nicméně, přinejmenším podobný zážitek by nám mohl přinést závodní titul Project CARS. Dokázat se nám to snaží následující video zveřejněné v rámci letošních Joystick Awards. Rychlým střihem proložné záběry nám ukazují úskalí nočních závodů. A pokud se k tomu navíc přidá ještě déšť, tak je už tuplem na co koukat a jak vidno, s gamepady či volanty v ruce se zřejmě i parádně nadřeme. Záběry slibují zážitek, vedle kterého se prostřihy z deštivého a stále ještě ne zcela funkčního Driveclubu musí jednoduše stydět. Toto by zkrátka měla být ta pořádná simulace a nemůžeme se již nyní dočkat, až vyrazíme na tratě v plné verzi hry, a to na Xboxu One, PlayStationu 4, PC a někdy později také na Wii U.

Avšak připomínáme, že Project CARS byl nedávno odložen, neboť autoři by rádi získali trochu více času a pravdou také je, že tento podzim vznikl na herním trhu skutečný přetlak. Závodit tedy budeme moci nejdříve na jaře příštího roku.

Reklama
Reklama

Komentáře

Nejsi přihlášený(á)

Pro psaní a hodnocení komentářů se prosím přihlas ke svému účtu nebo si jej vytvoř.

Rychlé přihlášení přes:

Google Seznam
Reklama
Reklama