GTA: San Andreas míří i na Xbox 360
i Zdroj: Hrej.cz
Novinka GTA: San Andreas míří i na Xbox 360

GTA: San Andreas míří i na Xbox 360

konfrst.jan@gmail.com

konfrst.jan@gmail.com

25. 10. 2014 19:48 2
Reklama

Jak jsme tušili a předem avizovali, tak se také skutečně stane a Grand Theft Auto: San Andreas se deset let po konzolovém vydání dostane cti a v rámci módní vlny obdrží HD remake, jenž zamíří exkluzivně na Xbox 360. Nová verze San Andreas nahradí stávající Xbox Originals verzi, která již z Xbox obchodu stihla ve vší tichosti zmizet.

Majitelé Xboxu 360 se mohou těšit na větší dohled, ostřejší textury, podporu achievementů a plynulý zážitek v rozlišení 720p.

Cena je stanovena na 15 dolarů a o portu pro jiná zařízení (PC, PS3 či rovnou novější konzole) slovo nepadlo. Co však víme již nyní je fakt, že minimálně v případě aktuální Xbox 360 verze nelze mluvit o kompatibilitě a nepůjdou tak například přenést uložené pozice a dokonce se prý ani stávající majitelé nedočkají slevy. Nicméně aby nezůstalo jen u těch horších zpráv, tak samozřejmě musíme vyzdvihnout to nové a vylepšené.

Co se novinek týče, tak se mohou majitelé Xboxu 360 těšit na větší dohled, ostřejší textury, podporu achievementů a plynulý zážitek v rozlišení 720p. Navíc v případě zakoupení vylepšené edice majitelé původní Xbox Originals verze nepřijdou o přístup k té původní, pokud by se k ní později z nějakého důvodu vrátit chtěli.

Zkrátka a dobře, deset let poté je na co se těšit. Byť se zřejmě nebude jednat o návrat ve velkém stylu, jako například v případě očekávané listopadové kolekce Halo her a konkrétně pak remaku Halo 2, jenž se dočká dokonce i dokumentu o tvorbě Anniversary edice hry a nových příběhových předělů.

Reklama
Reklama

Komentáře

Nejsi přihlášený(á)

Pro psaní a hodnocení komentářů se prosím přihlas ke svému účtu nebo si jej vytvoř.

Rychlé přihlášení přes:

Google Seznam
Reklama
Reklama