Update 2.0 přijde na PS4 už příští týden
i Zdroj: Hrej.cz
Novinka Update 2.0 přijde na PS4 už příští týden

Update 2.0 přijde na PS4 už příští týden

konfrst.jan@gmail.com

konfrst.jan@gmail.com

24. 10. 2014 09:44 1
Reklama

Významná aktualizace firmwaru pro všechny majitele PlayStationu 4 se přiblížila. Sony konečně oznámila datum vydání a to je popravdě blíže, než by mnozí zřejmě čekali. Pokud se totiž neobjeví něco neočekávaného, tak se majitelé PS4 dočkají velké řady novinek již příští týden, a to napříč regiony i kontinenty.

Sony totiž stejné datum oznámila na svém Twitteru americkém i evropském a všichni majitelé PS4 se tak mohou těšit na změny nejen kosmetického rázu (možnost změny vzhledu menu konzole), ale také především na avizovanou a časově lehce omezenou funkci SharePlay, jež umožní pozvat do své hry i ty hráče a kamarády, kteří daný titul vlastně vůbec nevlastní.

Jak vidno, aktualizace bude dostupná v pro nás významný den v úterý 28. října. Z dalších novinek vypichujeme USB hudební přehrávač podporující celou řadu rozšířených formátů, možnost zálohy disku konzole a těšit se hráči mohou například i na snadnějšího nakupování a organizování her a na dedikovanou YouTube aplikaci – pro kompletní výčet novinek vás odkážeme na naši detailnější předešlou zprávu.

Reklama
Reklama

Komentáře

Nejsi přihlášený(á)

Pro psaní a hodnocení komentářů se prosím přihlas ke svému účtu nebo si jej vytvoř.

Rychlé přihlášení přes:

Google Seznam
Reklama
Reklama