Quantum Break v nových záběrech
i Zdroj: Hrej.cz
Novinka Quantum Break v nových záběrech

Quantum Break v nových záběrech

konfrst.jan@gmail.com

konfrst.jan@gmail.com

24. 10. 2014 14:56 3
Reklama

Následující video není komentované nikým jiným, než samotným Samem Lakem a představuje nám hrátky s časem v nadcházejícím Xbox One exkluzivním titulu Quantum Break. Sám Sam z pozice kreativního ředitele tohoto finského vývojáře nás n začátku videa upozorňuje na to, že veškeré záběry pochází přímo ze hry. Pohodlně se tedy usaďte a pojďte se s námi podívat na to, co nás ve druhém kvartále příštího roku na Xbox One nemine.

Video navazuje na to z uplynulého z Gamescomu a představuje stejné scény, tentokráte však přidává rovnou více jak osm minut záběrů navíc a ukazuje toho tedy podstatně více. Vidět můžeme lámání času a hrátky hlavní postavy s jeho zastavováním a opětovným spouštěním, ale stejně tak i protivníky ovládající stejné schopnosti a chybět nesmí ani scéna s lodí, mostem a režií ne nepodobnou klasické Kobře 11. Mrkněte sami, co nám tato skvostně vypadající akce chce slibuje nabídnout.

Po zhlédnutí se rozhodně podělte o vaše dojmy a také o to, zda se těšíte, až se v mechanikách vašich nových Xboxů roztočí placka s logem Remedy. Nebo vás snad tento titul nechává chladnými? Třeba právě proto, že zkrátka Xbox One vůbec nevlastníte? Avšak kdoví, třeba se i v tomto případě jedná o pouhou časovou exkluzivitu, jako tomu bylo u minulé akční jízdy studia Remedy a temného akčního příběhu spisovatele jménem Alan Wake.

Reklama
Reklama

Komentáře

Nejsi přihlášený(á)

Pro psaní a hodnocení komentářů se prosím přihlas ke svému účtu nebo si jej vytvoř.

Rychlé přihlášení přes:

Google Seznam
Reklama
Reklama