Pokračování Outlast je ve vývoji
i Zdroj: Hrej.cz
Novinka Pokračování Outlast je ve vývoji

Pokračování Outlast je ve vývoji

konfrst.jan@gmail.com

konfrst.jan@gmail.com

24. 10. 2014 08:35 5
Reklama

Outlast byl velmi úspěšným hororovým titulem poslední doby a jeho samostatný přídavek, Whistleblower, rovněž slavil velké úspěchy nejen mezi kritiky, ale také mezi hráčskou veřejností. Idea na pokračování se tedy přímo vybízí a jak to tak vypadá, vývojáři ze studia Red Barrels se do takového počinu skutečně chtějí pustit.

Z na hororovou scénu napříč mnoha kulturními odvětvími zaměřeného webového serveru Bloody Disgusting! totiž vyplývá, že autoři pracují na regulérním druhém díle tohoto hororového díla. Server zveřejňuje rozhovor s jedním ze zakladatelů studia, Philippe Morinem. Ten uvádí, že po krátké úvaze následující po vydání Whistleblower ve studiu seznali, že mají v rukávu ještě minimálně jeden hororový titul, a z toho se vyklubal právě Outlast 2.

Univerzum hry je prý stejné jako originál, Philippe však tvrdí, že zasazení a postavy budou od originálu odlišné. Další detaily – jako třeba okénko pro datum vydání, platformy či bližší detaily o příběhu – jsou stále ještě zahaleny tajemstvím a vzhledem k tomu, že Red Barrels stále ještě jsou nezávislým studiem čítajícím pouhých dvanáct lidí, tak tomu zřejmě i ještě na chvilku zůstane.

Nám nezbývá než držet montrealskému studiu palce v tom, ať nám opět brzy dodají kvalitní hororový zážitek. Vy se s námi určitě podělte o to, zda máte na něco takového chuť, či zda máte raději zážitky méně adrenalinové.

Reklama
Reklama

Komentáře

Nejsi přihlášený(á)

Pro psaní a hodnocení komentářů se prosím přihlas ke svému účtu nebo si jej vytvoř.

Rychlé přihlášení přes:

Google Seznam
Reklama
Reklama