Carbine Studios propouští
i Zdroj: Hrej.cz
Novinka Carbine Studios propouští

Carbine Studios propouští

konfrst.jan@gmail.com

konfrst.jan@gmail.com

24. 10. 2014 11:32
Reklama

Před dvěma týdny jsme psali ne moc lichotivou zprávu na téma aktuálního stavu MMORPG Wildstar a dnes v tom, jak se zdá, budeme ještě tak trochu pokračovat. Carbine Studios totiž čelí vlně propouštění, což dokládá Twitter účet jednoho z dnes již bývalých zaměstnanců studia i samotné oficiální prohlášení vydavatele hry, NCSoft.

Propouštění v Carbine Studios je pouze jednou součástí velké restrukturalizace všech západních studií a poboček jihokorejského vydavatele a rozhodně se netýká pouze tohoto humorného MMORPG. I tak to ale v kontextu předchozích zpráv nevytváří zcela ideální obrázek o stavu Wildstar a týmu za ním stojícím.

Co se samotné restrukturalizace týče, tak v rámci té vydavatel slibuje se i nadále věnovat zavedeným značkám i jejich podpoře a rovněž přislibuje značné zaměření na dnes tolik oblíbené mobilní platformy. Oficiální cifry pak ohledně propouštění v Carbine k dispozici nemáme a zřejmě ani jen tak mít nebudeme, v kuloárech se však šušká o tom, že Carbine Studios opouští až na šest desítek zaměstnanců. Inu, uvidíme, jak to bude s tímto titulem v budoucnu.

Reklama
Reklama

Komentáře

Nejsi přihlášený(á)

Pro psaní a hodnocení komentářů se prosím přihlas ke svému účtu nebo si jej vytvoř.

Rychlé přihlášení přes:

Google Seznam
Reklama
Reklama