Arma 3 je na víkend zcela zdarma
i Zdroj: Hrej.cz
Novinka Arma 3 je na víkend zcela zdarma

Arma 3 je na víkend zcela zdarma

konfrst.jan@gmail.com

konfrst.jan@gmail.com

24. 10. 2014 15:24 2
Reklama

Až do neděle do jedné hodiny odpoledne si nyní můžete vyzkoušet slavný tuzemský a vpravdě komplexní simulátor moderního bojiště jménem Arma 3. Autoři hry, čeští Bohemia Interactive, na svém Facebooku oznamují, že touto akcí oslavují kvapem se blížící konec modařské soutěže jménem Make Arma Not War.

Akce na procvičení a otestování schopností široké komunity hry byla vyhlášena 5. Prosince minulého roku a končí již za pár dní a v pro našince velmi trefné datum  28. října. Pokud tedy máte ještě k tomuto tématu co říci a zasoutěžit si o finanční odměny v celkové výši půl milionu eur, s chutí do toho. Udělat lze v Armě skutečně ledacos, třeba například simulaci závodů motokár.

My ostatní a především ne tak šikovní si zatím budeme moci alespoň užít Armu 3 zdarma, a to až do neděle 26. října do jedné hodiny po poledni. Pokud jste tedy ještě o Armu nezavadili a zajídají se vám akční válečné hry typu Battlefield či Call of Duty, určitě už startujte své Steam klienty a stahujte, v takovém případě tento titul za vaši pozornost rozhodně stojí.

Reklama
Reklama

Komentáře

Nejsi přihlášený(á)

Pro psaní a hodnocení komentářů se prosím přihlas ke svému účtu nebo si jej vytvoř.

Rychlé přihlášení přes:

Google Seznam
Reklama
Reklama