Dragon Age odhaluje trojici inkvizitorů
i Zdroj: Hrej.cz
Novinka Dragon Age odhaluje trojici inkvizitorů

Dragon Age odhaluje trojici inkvizitorů

konfrst.jan@gmail.com

konfrst.jan@gmail.com

22. 10. 2014 08:32 17
Reklama

Dragon Age: Inquisition vystrkuje růžky dalším gameplay trailerem. Tento nám ukazuje, jakým inkvizitorem se budeme moci 18. listopadu na konzolích a PC stát. Efektní a barvou hýřící záběry nám popořadě a také ve vší stručnosti ukazují válečníka, zloděje a mága a slibují řadu další specializací.

Představením tříd však záběry nekončí a představují nám rovněž tři z celkem devíti možných spolubojovníků víceméně kopírujících představené třídy postav. Ti zároveň věrně kopírují archetypy fantasy her na hrdiny a nepředvádějí nic originálního, alespoň prozatím. Prvním je s tvrdým přízvukem hovořící rohatý válečník, který se od pohledu s ničím nepáře, do všeho jde po hlavě a pro své přátele by se roztrhal, nebo ještě lépe  své nepřátele by nejraději roztrhal. Další hrdinkou je prostořeká elfská lučištnice a trio není zakončeno nikým jiným, než mocným mágem.

Mrkněte na video a řekněte sami – dokáže vás tato trojka jakkoli oslovit, nebo vám tito bojovníci přijdou nemastní, neslaní, a rádi byste viděli někoho jiného?

Reklama
Reklama

Komentáře

Nejsi přihlášený(á)

Pro psaní a hodnocení komentářů se prosím přihlas ke svému účtu nebo si jej vytvoř.

Rychlé přihlášení přes:

Google Seznam
Reklama
Reklama