Space Engineers pokořili milion kopií
i Zdroj: Hrej.cz
Novinka Space Engineers pokořili milion kopií

Space Engineers pokořili milion kopií

konfrst.jan@gmail.com

konfrst.jan@gmail.com

21. 10. 2014 10:09 4
Reklama

Čeští Keen Software House mají co slavit – pražští vývojáři oznamují, že jejich sandboxový a vlastně stále ještě nehotový titul (dostupný skrze Steam v rámci služby předběžného přístupu) Space Engineers dosáhl jednoho milionu prodaných kopií.

Oznamují to po uplynulém víkendu, kdy jsme vás informovali o tom, že je titul k vyzkoušení k dispozici zdarma a kdy byl zároveň veliké slevové akci. Nám nezbývá než Keen Software House pogratulovat a popřát jim hodně zdaru – milion prodaných kopií je skutečně významným milníkem a zároveň velkým příslibem do budoucna v podobě získání financí na další vývoj.

Autoři u této příležitosti rovněž vydávají líbivou infografiku informující o cestě za tímto milníkem a představující rovněž některé zajímavé statistiky z pozadí vývoje. Dozvídáme se například, že od vydání první verze hry se hráčům dostalo na dvaapadesát pravidelných týdenních aktualizací a že hru měsíčně zapne téměř sedm set tisíc hráčů, kteří ve hře již strávili více jak jednadvacet milionů hodin čistého času. Bez povšimnutí pak rozhodně není, že něžné pohlaví tvoří pouhá čtyři procenta hráčské základny.

Jak jste na tom se Space Engineers vy? Hrajete? Na obrázku můžeme vidět, že čeští a slovenští hráči tvoří skutečnou minoritu.

Reklama
Reklama

Komentáře

Nejsi přihlášený(á)

Pro psaní a hodnocení komentářů se prosím přihlas ke svému účtu nebo si jej vytvoř.

Rychlé přihlášení přes:

Google Seznam
Reklama
Reklama