Microsoft přibližuje nový update Xboxu
i Zdroj: Hrej.cz
Novinka Microsoft přibližuje nový update Xboxu

Microsoft přibližuje nový update Xboxu

konfrst.jan@gmail.com

konfrst.jan@gmail.com

21. 10. 2014 11:59
Reklama

Microsoft přibližuje a odhaluje, co nás čeká a nemine v listopadovém updatu firmwaru jejich konzole Xbox One. Novinek není příliš mnoho, jsou však dost zajímavé a mnohé jistě udělají radost nejednomu majiteli této konzole. Čtěte dále a posuďte sami.

Vysloveně estetickou novinkou je přislíbení změny barevného tématu konzole, což nám na podzim slibuje přinést i PS4updatu 2.0. Na Xboxu půjde změnit pozadí na konkrétní barvy, nebo tematicky naladit do některého z odemčených achievementů. Možnosti změny vzhledu konzole se dočká i přehrávač médií. Spíše estetických vylepšení se dočkají i veřejné části profilů hráčů – nově si tam budou moci hráči vyvěsit šestici nejoblíbenějších her nebo dosažených achievementů.

Opomenuty nezůstaly ani sociální funkce. Dále budou totiž hráči z konzole moci na své Twitter účty sázet krátké videoklipy ze svých her a vedle toho do menu konzole přivítá i položka „What’s On“, která bude nabízet nejzajímavější videoklipy z YouTube a například také záznamy z Twitche.

Ve finále také listopadová aktualizace slibuje zpřehlednit stránky obchodu tak, aby bylo příjemnější a pohodlnější jak procházení, tak i vyhledávání požadovaného obsahu. Kompletní přehled změn je k dispozici například na blogu Majora Nelsona nebo na videu níže. Mrkněte na ukázku a sdílejte s námi svůj názor na všechny tyto novinky, a zda vás dokážou zaujmout.

Reklama
Reklama

Komentáře

Nejsi přihlášený(á)

Pro psaní a hodnocení komentářů se prosím přihlas ke svému účtu nebo si jej vytvoř.

Rychlé přihlášení přes:

Google Seznam
Reklama
Reklama