Human Resources končí na Kickstarteru
i Zdroj: Hrej.cz
Novinka Human Resources končí na Kickstarteru

Human Resources končí na Kickstarteru

Vojta Dřevíkovský

Vojta Dřevíkovský

21. 10. 2014 12:36 2
Reklama

Před dvěma týdny se na Kickstarteru objevil projekt tvůrců Planetary Annihilation, jenž měl přispět do realtimových strategií titulem, ve kterém by proti sobě postavil obří roboty a chapadlovité příšery v boji o chutné pozemšťany.

Dnes vývojáři z Uber Entertainment kampaň Human Resources na Kickstarteru zrušili neboť nevyvolala dostatečný zájem a žádný z predikčních modelů neukazoval, že by měla šanci na dosažení požadovaných 1,4 milionů dolarů.

Udržování kampaně by stálo nezávislé studio peníze, čas a kapacity, které by mohly být využity jinak. Kampaň tak byla ukončena na hranici 384 358 dolarů, které tedy budou vráceny přispivatelům.

Dřívější projekt Uber Entertainment, zmíněný Planetary Annihilation, na Kickstarteru před dvěma lety vybral více 2 miliony dolarů, ačkoliv požadoval 900 000. Hra se dočkala vydání v plné verzi na začátku září a spíše vlažného přijetí.

Nicméně Human Resources končí a ačkoliv by se oba mozky za hrou, John Comes a Nate Simpson, ke hře rádi vrátili, určitě to prý nebude v takové podobě, jakou navrhovali na Kickstarteru.

Reklama
Reklama

Komentáře

Nejsi přihlášený(á)

Pro psaní a hodnocení komentářů se prosím přihlas ke svému účtu nebo si jej vytvoř.

Rychlé přihlášení přes:

Google Seznam
Reklama
Reklama