Galactic Civilizations 3 přináší diplomacii
i Zdroj: Hrej.cz
Novinka Galactic Civilizations 3 přináší diplomacii

Galactic Civilizations 3 přináší diplomacii

konfrst.jan@gmail.com

konfrst.jan@gmail.com

21. 10. 2014 15:10 1
Reklama

Galactic Civilizations 3 si stále ještě drží status hry s předběžným přístupem a v současné fázi vývoje se nachází ve druhé fáze betaverze. Do úplného dokončení hry zbývá ještě spousta času s tím, že předpokládané datum vydání je prozatím stanoveno na duben příštího roku.

A jak bývá slušným zvykem u předem zaplacených her, tak se vývojáři ze studia Stardock činí a přinášejí další z řady aktualizací přinášejících nový obsah. Tato do hry dodává diplomacii, a jaké jsou její možnosti, to už nám vývojáři prezentují třemi minutami komentovaného gameplay videa.

To značí konec nekonečným válkám a odhaluje možnosti toho, jak se mohou hráči seznámit se svým okolím i cestou podstatně mírumilovnější a s absencí olova, laserů a dalších vymožeností válečných časů. Nově tak lze například vytvářet aliance, směňovat suroviny i výsledky nákladných výzkumů a mnoho dalšího.

Do nově přidané diplomacie také spadá hlasování doslova galaktických rozměrů, která ovlivní vás i vaše soupeře s tím, že s trochou snahy se může sám hráč stát tím, kdo bude vznášet samotné takové návrhy. Zajímavě také zní nově vzniklé možnosti vítězství – v roli hráče si můžete podrobit vesmír tím, že nikdo v galaxii zkrátka nebude mít větší vliv a ničí slovo nebude mít takovou váhu jako to vaše. Další možností je výzkum dávných relikvií, který ve finále může vést k vítězství formou povýšení se inteligencí a vědomostmi nad všechny své soupeře.

Mrkněte na video sami a rovněž sami posuďte, zda takový titul stojí za vaši pozornost. Tedy pokud již nehrajete a úspěšně si nepodrobujete celý vesmír.

Reklama
Reklama

Komentáře

Nejsi přihlášený(á)

Pro psaní a hodnocení komentářů se prosím přihlas ke svému účtu nebo si jej vytvoř.

Rychlé přihlášení přes:

Google Seznam
Reklama
Reklama