Alien: Isolation odhaluje plány s DLC
i Zdroj: Hrej.cz
Novinka Alien: Isolation odhaluje plány s DLC

Alien: Isolation odhaluje plány s DLC

konfrst.jan@gmail.com

konfrst.jan@gmail.com

21. 10. 2014 17:34 15
Reklama

Sega zveřejnila své DLC plány ohledně Alien: Isolation. Na rozdíl od konkurence v podobě Ubisoftu tak překvapivě činí až po samotném vydání hry, což se v dnešní době dá prakticky považovat za nestandardní přístup. Ale čert to vem, pojďme se raději rovnou podívat na to, co nás čeká a pokud vytáhneme prkenice, tak i nemine.

V příštích šesti měsících se můžeme těšit rovnou na pětici přídavků, z nichž první spatří světlo světa již příští týden. K dispozici rovněž bude klasický season pass nabízející čtvrtinovou slevu na všechny přídavky. První DLC nese jméno Corporate Lockdown a přinese trojici map (Severance, Scorched Earth a Loos Ends) do survivor módu hry a výzvu jménem Gauntlet, pro jejíž splnění musí hráči trojici zmíněných map dokončit bez jediné smrti.

Trojice map bude samostatně stát sedm eur, vyjde v pro nás zapamatování hodný den 28. října a vtělíme se v nich do kůže chlapíčka jménem Ransome, který se ocitá v pasti, jež na něj ušili přímo jeho nadřízení. Ti jej odstřihnuli od zdrojů, zapečetili komunikační kanály a již s lítostí v srdci rozeslali kondolence jeho rodině. Úkolem pak bude nejen utéci, a to takže v co možná nejkratším čase, ale, pokud to hráčovy nervy i trpělivost dovolí, tak na něj cestou čekají i vedlejší úkoly.

Další přídavky ponesou jména Trauma, The Trigger, Safe Haven, Lost Contact a budou vycházet až do března příštího roku. Máme se tedy nač těšit a pečlivé trýznění hráče s koncem základní hry ještě tak zdaleka končit nemusí.

Reklama
Reklama

Komentáře

Nejsi přihlášený(á)

Pro psaní a hodnocení komentářů se prosím přihlas ke svému účtu nebo si jej vytvoř.

Rychlé přihlášení přes:

Google Seznam
Reklama
Reklama