Vesmírné přestřelky v Rebel Galaxy
i Zdroj: Hrej.cz
Novinka Vesmírné přestřelky v Rebel Galaxy

Vesmírné přestřelky v Rebel Galaxy

Vojta Dřevíkovský

Vojta Dřevíkovský

20. 10. 2014 11:19
Reklama

Pokud je vaším snem se stát kapitánem vesmírné lodě a z hvězdné akademie vás vyrazili, nezoufejte. Stále máte možnost postavit své vlastní plavidlo a vydat se do nekonečného prostoru najít své stěstí nebo alespoň pořádně naplnit svoji peněženku zprostředkovaně v Rebel Galaxy.

Když se do vývoje hry pustí dva vývojáři, co mají za sebou práce na prvních Diablech a Torchlight, nejspíše byste čekali další akční RPG. Rebel Galaxy bude obsahovat jisté RPG prvky, jako vylepšování si vlastní vesmírné lodě a souboje s nepřáteli, ale kromě toho se můžeme těšit i na diplomacii, obchodování, těžení asteroidů, vydírání, přepadávání a obírání opuštěných lodí. Ve vesmíru existuje několik různých frakcí a podle toho, jak se k nim budete chovat, můžete čekat, že vás někdo bude mít raději a někdo špíše naopak.

Erich Schaefer a Travis Baldree spolu z Runic Games v březnu odešli a založili další studio, Double Damage Games. Rebel Galaxy bude jejich první hra a Baldree ji přirovnává k námořním soubojům v Assassin's Creed IV Black Flag s tím háčkem, že se odehrávají v nulové gravitaci. Hráči budou ovládat velké křižníky, které se budou pohybovat po jedné ploše a z nich budou vylétávat menší ovladatelné lodičky, které se budou moci létat prostorem a útočit na nepřátele.

Spíše než na simulaci vesmírných bitev se Rebel Galaxy bude snažit do vesmíru přinést pirátské dobrodružství plné barvitých postaviček, často mimozemského původu, hlučných vesmírných hospod a lodí, které tak tak drží pohromadě.

Ať už se budou hráči chtít stát nájemnými žoldáky, čestnými obchodníky, piráty nebo samozvanými strážci zákona, Rebel Galaxy jim to nabídne až příští rok, a to na PC nebo na PlayStation 4 (a možná později i na Xbox One). Hra nebude obsahovat multiplayer, ale cenově by měla odpovídat menším stahovatelným titulům.

Reklama
Reklama

Komentáře

Nejsi přihlášený(á)

Pro psaní a hodnocení komentářů se prosím přihlas ke svému účtu nebo si jej vytvoř.

Rychlé přihlášení přes:

Google Seznam
Reklama
Reklama