Rockstar dementuje zprávy o betě GTA V
i Zdroj: Hrej.cz
Novinka Rockstar dementuje zprávy o betě GTA V

Rockstar dementuje zprávy o betě GTA V

konfrst.jan@gmail.com

konfrst.jan@gmail.com

20. 10. 2014 17:44 10
Reklama

Nějaký chytrák se na sebe pokouší upozornit a posbírat přitom kdejaká užitečná data o důvěřivých či rovnou naivních uživatelích internetu a využívají přitom docela originální způsob. Internetem se totiž šíří falešné pozvánky do betaverze next-gen edice Grand Theft Auto V.

Pokud tedy nějakou takovou pozvánku v brzké době obdržíte, nebo jste ji již dokonce získali, neváhejte a expresní poštou ji pošlete rovnou tam, kam patří – do koše. Mnozí se však očividně zlákat nechali a ptají se po svém přístupu – přeci jen, dnes už vůbec není beta ničím neobvyklým. Na to reagují samotní vývojáři ze studia Rocsktar a prohlášení studia na sebe nenechalo příliš dlouho čekat. Rockstaři tak na svých oficiálních stránkách vydali hodně suché, avšak zcela výstižné varování – před vydáním next-gen verze této mohutně úspěšné městské akce se žádná betaverze konat nebude. Alespoň ne pro veřejnost. Zároveň varují, že se zřejmě skutečně jedná o nějakou formu phishingu a je tedy na místě mít se na pozoru.

Grand Theft Auto V vychází 18. listopadu na Xbox One a PlayStation 4. Na PC pak dorazí až 27. ledna příštího roku. Těšíte se, nebo vám stačí verze pro Xbox 360 a PS3?

Reklama
Reklama

Komentáře

Nejsi přihlášený(á)

Pro psaní a hodnocení komentářů se prosím přihlas ke svému účtu nebo si jej vytvoř.

Rychlé přihlášení přes:

Google Seznam
Reklama
Reklama