Detaily o kooperaci ve Far Cry 4
i Zdroj: Hrej.cz
Novinka Detaily o kooperaci ve Far Cry 4

Detaily o kooperaci ve Far Cry 4

Zdeněk Princ

Zdeněk Princ

20. 10. 2014 13:21
Reklama

Už během E3 lákali vývojáři z Ubisoftu na speciální akci spojenou s očekávaným čtvrtým dílem série Far Cry. Exkluzivně na PS4 budete moci pozvat až 10 kamarádů ke hraní online kooperace, a to aniž by si sami hru koupili. Čekali jsme nejrůznější omezení - 2 hodiny na jeden z deseti klíčů je docela málo - ale podle dosavadních zpráv je i tak nač se těšit.

Online kooperace totiž bude bez jakýchkoliv restrickí a nabídne vám kompletní herní mapu k prozkoumávání a plnění nejrůznějších misí. Pokud jste hráli předchozí díl, máte docela jasnou představu o tom, co bude herní náplní, pro všechny ostatní je to ve zkratce lovení zvířat a boje o základny.

Samo o sobě to zní docela fádně, ale musíme vzít v potaz, že Kyrat je pestrá lokace plná nepřátel a nejrůznější fauny. Navíc budete muset využívat nejrůznější strategie, abyste uspěli a samozřejmě - spolupracovat. Vývojáři slibují, že lovení zvířat bude mnohem propracovanější, nežli tomu bylo ve Far Cry 3, a do hry vstoupí nové faktory. Například možnost použít maso zabitého zvířete jako návnadu pro ostatní, zvažování, kterou zbraní zvíře skolíte, protože například po zásahu raketometem nezískáte tolik použitelné kůže apod.

Z hlediska kooperace pak bude nutné udělit jednotlivým členům až čtyřčlenného týmu konkrétní role a využívat je. Zatímco někdo bude v předsunuté pozici mapovat terén, zvířata a nepřátele, další dva budou fugnovat třeba jako úderná jednotka a čtvrtý se postará o transport. Možností bude dle Ubisoftu opravdu hodně a fakt, že si hru budete moci užít i s kamarády, kteří nechtějí hrát příběhovou část (na PS4), je přinejmenším lákavá nabídka.

Reklama
Reklama

Komentáře

Nejsi přihlášený(á)

Pro psaní a hodnocení komentářů se prosím přihlas ke svému účtu nebo si jej vytvoř.

Rychlé přihlášení přes:

Google Seznam
Reklama
Reklama