Total War: Attila a hořící Londýn
i Zdroj: Hrej.cz
Novinka Total War: Attila a hořící Londýn

Total War: Attila a hořící Londýn

konfrst.jan@gmail.com

konfrst.jan@gmail.com

19. 10. 2014 11:58 1
Reklama

V posledních týdnech i měsících slýcháváme o studiu The Creative Assembly především v kontextu s novou a naštěstí značně povedenou videoherní podobou Vetřelce. Ovšem tento britský vývojářský tým je znám především něčím jiným – strategickou sérií Total War. Další díl této ságy by měl spatřit světlo světa v dosu blíže neurčeném datu v příštím roce a dnes máme příležitost podívat se na jednu z prvních ukázek.

Total War: Attila předvádí novinky v obléhání měst a také parádní záběry ukazující dynamické šíření ohně z budovy na budovu. V tomto případě jde o záběry z hořícího Londýna, za doby Římského impéria známého jako Londonium – odtud také název videa. Vidět dále můžeme několikero fází obléhání, pokaždé s o něco poničenějším městem a nakonec také můžeme novinku v podobě barikád vystavěných za účelem obrany sídel.

Zkrátka a dobře, srdíčko stratégovo se má na co těšit a příští rok se na nás řítí jistě další kvalitní díl série, tentokráte se slavným hunským válečníkem v názvu. Těšíte se až si s Attilou v čele zařádíte a pozměníte běh dějin, nebo byste raději viděli zasazení do jiné doby?

Reklama
Reklama

Komentáře

Nejsi přihlášený(á)

Pro psaní a hodnocení komentářů se prosím přihlas ke svému účtu nebo si jej vytvoř.

Rychlé přihlášení přes:

Google Seznam
Reklama
Reklama