Sledujte launch trailer nového CoD
i Zdroj: Hrej.cz
Novinka Sledujte launch trailer nového CoD

Sledujte launch trailer nového CoD

konfrst.jan@gmail.com

konfrst.jan@gmail.com

18. 10. 2014 17:44 9
Reklama

Ať už máte na sérii Call of Duty jakýkoli názor, jedno aktuálnímu dílu musíte nechat. Následující ukázka je povedeným kouskem PR oddělení, a to takže dost. Jedná se o launch trailer, který může mít potenciál nalákat k tomu, aby si Advanced Warfare zkusili i ti, kteří doposud měli o směřování série své pochyby. Zahrát si budeme moci 4. listopadu, a to na Xboxu 360, Xbox One, PlayStationu 3, PS4 a PC.

Video kombinuje klasické pochvalné výkřiky médií na adresu nejnovějšího CoD se záběry jak ze singleplayeru hry, tak i z její síťové složky, letos údajně řádně předělané. Všechno to podkresluje Jack White v kapele Raconteurs písní s trefným názvem Salute Your Solution. Mrkněte na ukázku, nechte se unést množstvím explozí i medovým hlasem Kevina Spaceyho a nezapomeňte se podělit o váš názor.

Je Call of Duty: Adwanced Warfare tím dílem série, který tak napjatě očekáváte? A může být Kevin Spacey tím, kdo dokáže zlomit vaz zlým jazykům mluvícím o opakování stále stejného receptu, nebo si raději necháte ujet vlak a vrhnete se na něco méně akčního?

Reklama
Reklama

Komentáře

Nejsi přihlášený(á)

Pro psaní a hodnocení komentářů se prosím přihlas ke svému účtu nebo si jej vytvoř.

Rychlé přihlášení přes:

Google Seznam
Reklama
Reklama