Sledujte interview o kooperaci Far Cry 4
i Zdroj: Hrej.cz
Novinka Sledujte interview o kooperaci Far Cry 4

Sledujte interview o kooperaci Far Cry 4

konfrst.jan@gmail.com

konfrst.jan@gmail.com

18. 10. 2014 12:36
Reklama

Čím bude Far Cry 4 odlišný a samozřejmě v čem bude především lepší oproti dílu minulému, to se můžete dozvědět z následujícího krátkého videa zveřejněného serverem Shacknews. Hovoří na něm kreativní ředitel studia stojícím za vývojem čtvrtého dílu hry. V angličtině se tak můžete namlsat dalších zajímavých faktů o této očekávané FPS z dílen francouzského Ubisoftu.

Mark Thompson předně zmiňuje větší vázanost hry na kooperativní prvky, které nyní mají charakter integrální součástí hry, kdežto v minulém díle se jednalo spíše o zážitek od hlavní příběhové kampaně prakticky oddělený a de facto šlo o něco navíc, o přidanou hodnotu. Ve čtvrtém díle se kooperace odehrává na hlavní mapě, v otevřeném světě a s možností kdykoli si kohokoli přizvat, vyjma příběhových misí. V těch chtěli autoři dodržet plynulost i integritu a nerozbíjet je připojováním či odpojováním hráčů. O lákadlech PS4 verze hry a možnosti pozvání si kamarádů čtěte zde, funkce Share Play by pak měla dorazit již tento podzim v rámci představené aktualizace firmwaru PS4 2.0.

Vidět můžeme v praxi také novinku v podobě takzvané funkce „autodrive“, kdy skrze waypointy přenecháte řízení vozidla počítači či konzoli a můžete se pouze kochat za okny ubíhající krajinou. A když už je řeč o krajině, tak Mark zmiňuje oproti minulému dílu také podstatně větší vertikální zaměření herní mapy (logicky) a možnosti pohybu takovým prostředím. K dispozici bude již viděný vírník nebo například možnost slaňování. Nakonec můžeme vidět i jízdu na slonu – zkrátka a dobře, máme se na co těšit. Far Cry 4 vychází 18. listopadu na Xbox 360, Xbox One, PlayStation 3, PS4 a PC. Na Wii U verzi je třeba, bohužel, zapomenout – Ubisoft se nedávno nechal slyšet, že na Wii U prozatím žádné další AAA tituly krom Watch Dogsnevydá.

Reklama
Reklama

Komentáře

Nejsi přihlášený(á)

Pro psaní a hodnocení komentářů se prosím přihlas ke svému účtu nebo si jej vytvoř.

Rychlé přihlášení přes:

Google Seznam
Reklama
Reklama