Project CARS se odkládá na rok 2015
i Zdroj: Hrej.cz
Novinka Project CARS se odkládá na rok 2015

Project CARS se odkládá na rok 2015

konfrst.jan@gmail.com

konfrst.jan@gmail.com

17. 10. 2014 13:31 6
Reklama

Pokud jste již promazávali mechanické části svých volantů jen proto, abyste se co nevidět vrhli na tratě v Project CARS, tak pro vás máme docela nepříjemnou zprávu. Od rána se internetem hemží zvěsti, že by se hra mohla o pár měsíců opozdit. A světe div se, zvěsti to nebyly.

S tiskovou zprávou přispěchal vydavatel Bandai Namco – závodní simulace snad všeho, co volant a čtyři kola má, se odsouvá na jaro příštího roku. Vývojáři ze Sligthly Mad Studios dostávají několik měsíců k dobru i ke zdárnému dokončení hry a všichni majitelé PS4, Xbox One a PC si tak budou muset na svůj závodní simulátor ještě pár měsíců počkat. Důvodem samozřejmě není nic jiného, než snaha přivézt na trať titul, který si bude právem moci přivlastnit hned několikero nej.

Co naplat, nezbývá nám, než držet autorům palce, aby extra čas navíc využili k dobru všech fanoušků autosportů a vás odkážeme na parádní trailer z letošního Gamescomu – snad vás líbivé tóny této ukázky uklidní. Na druhou stranu, letošní podzimní a vánoční sezóna bude i tak dost nabitá, a to i tituly závodními.

Reklama
Reklama

Komentáře

Nejsi přihlášený(á)

Pro psaní a hodnocení komentářů se prosím přihlas ke svému účtu nebo si jej vytvoř.

Rychlé přihlášení přes:

Google Seznam
Reklama
Reklama