Microsoft odhaluje Halo: Spartan Strike
i Zdroj: Hrej.cz
Novinka Microsoft odhaluje Halo: Spartan Strike

Microsoft odhaluje Halo: Spartan Strike

konfrst.jan@gmail.com

konfrst.jan@gmail.com

15. 10. 2014 16:54 1
Reklama

Že Microsoft zcela nezanevřel na platformu Windows, to se snaží dokázat aktuálním oznámením. Řeč je o nejnovějším přírůstku do série Halo, ten však tentokrát nemíří na Xbox, ale na zařízení s Windows, a to ať už ta dotyková, tak ta s klávesnicí a myší případně i s připojeným gamepadem.

Halo: Spartan Strike se onen nový titul jmenuje a nepřímo navazuje na odkaz dřívějšího titulu, Halo: Spartan Assault. Jedná se o top-down akci zasazenou do univerza této slavné série. Za šest dolarů budeme moci 14. prosince naskočit do boje na Windows (hru půjde zakoupit dokonce i na Steamu), Windows Phone a na tabletech Surface. Co rozhodně za zmínku stojí je fakt, že na rozdíl od Spartan Assault se nedočkáme přítomnosti mikrotransakcí a vše ve hře půjde obsah odemykat za pomocí kreditů hraním získaných.

Co se samotného zasazení hry týče, tak se ocitneme v době, kdy se udával příběh Halo 2 a pro ty největší fanoušky série čekají odměny v podobě bonusových předmětů do očekávané kolekce Halo: The Master Chief Collection. Podívat se při této příležitosti můžete rovněž na komentovanou ukázku hry, kterou nám přináší server IGN.

Tak co vy na to, těšíte se, nebo se obáváte průšvihu obřích rozměrů a raději vyhlížíte klasické FPS díly série?

Reklama
Reklama

Komentáře

Nejsi přihlášený(á)

Pro psaní a hodnocení komentářů se prosím přihlas ke svému účtu nebo si jej vytvoř.

Rychlé přihlášení přes:

Google Seznam
Reklama
Reklama