Kdo bude hlavní hrdina Halo 5?
i Zdroj: Hrej.cz
Novinka Kdo bude hlavní hrdina Halo 5?

Kdo bude hlavní hrdina Halo 5?

Zdeněk Princ

Zdeněk Princ

6. 10. 2014 11:29
Reklama

Ačkoliv se to nemusí na první pohled zdát, kolem značky Halo je stále rušno. Nejen, že se chystá speciální Master Chief edice pro Xbox One, která bude obsahovat první tři díly série, v přípravě je samozřejmě i regulérní páté pokračování a rovněž televizní seriál. Vše je pod dohledem lidí z Microsoftu a zdá se, že výše uvedená díla budou k sobě svázána velmi pevnou nití.

Začneme-li obsahem Master Chief edice Halo, vývojáři potvrdili, že po obsahová stránce budou HD remastery stoprocentně odpovídat původním hrám, vývojáři přesto našli způsob, jak i v nich odkázat na chystané Halo 5 a nalákat tak další hráče ke koupi.

Co se týče seriálu Halo: Nightfall, ani ten nebude stát na druhé koleji, pokud tedy věříte slovům herce Mika Coltera, jenž hraje postavu Agenta Locka. Colter v rozhovoru pro X-One Magazine bez obalu vypálil, že si za něj budete moci v Halo 5 zahrát a nechal tak naplno rozjet spekulace.

"Až vyjde Halo: The Master Chief Collection a poté Halo 5, budete si moci zahrát se mnou coby hlavní postavou. Mám cool zbraně a schopnosti, stanu se totiž Spartanem IV," řekl Colter, nicméně v zápětí naznačil, že všechno má jistý háček. "Nikdo zatím neví, zda jsem klaďas nebo padouch, vztah mezi Master Chiefem a Jamesonem Lockem bude zajímavý," uzavírá herec.

Za nás jen dodáváme, že speciální HD kolekce původní trilogie vychází 14. listopadu tohoto roku, na Halo 5 pak budeme čekat přinejmenším ještě jeden rok.

Reklama
Reklama

Komentáře

Nejsi přihlášený(á)

Pro psaní a hodnocení komentářů se prosím přihlas ke svému účtu nebo si jej vytvoř.

Rychlé přihlášení přes:

Google Seznam
Reklama
Reklama