Sony vysvětluje PlayStation TV
i Zdroj: Hrej.cz
Novinka Sony vysvětluje PlayStation TV

Sony vysvětluje PlayStation TV

Vojta Dřevíkovský

Vojta Dřevíkovský

1. 10. 2014 07:48 1
Reklama

Další přírůstek do rodiny PlayStationu se měl původně vydávat pouze v Japonsku, ale podle ohlasu na západě se Sony rozhodlo placatou konzolku uvést na trh i v Evropě a Americe. Listopadové datum vydání v Evropě se blíží, a tak Sony představuje přednosti malého zařízení.

PlayStation TV je konzole, kterou připojíte k televizi a můžete na ní hrát hry pro z karet PS Vita nebo i stažené PS1 a PSP hry z PS Store. Podobně jako Vita, PS TV také dokáže streamovat PS4 hry, ačkoliv tentokrát tuto možnost nejspíše tolik nevyužijete, leda byste měli PS4 připojené k jedné televizi a chtěli hrát na jiné.

PS TV lze ovládat pomocí DualShocku 3, DualShocku 4 i vlastní PS Vita. Kromě hraní malá konzole zvládne i přehrávat filmy, jak z PS Store, tak i z Hulu, ale těžko soudit, zda budeme moci tuto funkcionalitu využít i v Evropě. Nicméně Sony plánuje produkovat vlastní pořady, které na PS Store zpřístupní. Možná si vzpomenete na superhrdinský Powers představený na letošní E3.

PlayStation TV vychází v Americe již tento měsíc, v Evropě a zbytku světa až ten příští a její cena by se měla pohybovat okolo $100, tedy zhruba 2000 Kč.

Reklama
Reklama

Komentáře

Nejsi přihlášený(á)

Pro psaní a hodnocení komentářů se prosím přihlas ke svému účtu nebo si jej vytvoř.

Rychlé přihlášení přes:

Google Seznam
Reklama
Reklama