Říjnové PS Plus hry zdarma
i Zdroj: Hrej.cz
Novinka Říjnové PS Plus hry zdarma

Říjnové PS Plus hry zdarma

Zdeněk Princ

Zdeněk Princ

1. 10. 2014 16:26 5
Reklama

Vzhledem k tomu, že první středa v měsíci je zároveň i prvním dnem, nechali si lidé ze Sony svoji nabídku PS Plus her až na příští týden. Čekání se ale rozhodně vyplatilo a na všech třech platformách se už 8. října dočkáte vynikajících titulů!

Zřejmě nejočekávanější je PS Plus edice závodní hry Driveclub, která bude obsahovat 11 tratí a desítku vozidel. Jistě, plná verze to není, nicméně o obsahu zdarma šířené verze se vědělo dopředu a v tomto případě rozhodně platí - lepší nežli nic. Pokud vás však závody neberou a sháníte na svou PS4 nějaké další tituly, snad vás potěší i akční plošinovka s kreslenou grafikou - Dust: An Elysian Tail.

Nemáte-li PS4 a stále si vystačite s předchozí generací, pak se těšte na Batman: Arkham Asylum. Vůbec nevadí, že jde o první díl série od Rocksteady, i po letech si zachovává vysokou míru kvality a zejména ti z vás, kdo k Batmanovi ještě nepřičichli, mají jedinečnou šanci začít se postupně připravovat na vyvrcholení v chystaném (posledním?) díle s podtitulem Arkham Knight. Druhou hrou pro PS3 je pak Dungeons & Dragons: Chronicles of Mystara od Capcomu, která vás vezme do známého fantasy světa a postaví před vás nemalou výzvu v podobě obávaných monster.

Zkrátka však nepřijde ani PlayStation Vita, kde si budete moci zahrát tituly Pix the Cat, Spelunky a Rainbow Moon, přičemž první dvě si díky cross buy funkci zahrajete i na PS4 a poslední jmenovanou na PS3. Jak se vám nabídka líbí?

Reklama
Reklama

Komentáře

Nejsi přihlášený(á)

Pro psaní a hodnocení komentářů se prosím přihlas ke svému účtu nebo si jej vytvoř.

Rychlé přihlášení přes:

Google Seznam
Reklama
Reklama