Dvacet minut v The Division přímo z EGX
i Zdroj: Hrej.cz
Novinka Dvacet minut v The Division přímo z EGX

Dvacet minut v The Division přímo z EGX

Vojta Dřevíkovský

Vojta Dřevíkovský

29. 9. 2014 11:48 3
Reklama

Ubisoft se v rámci výstavy EGX London rozhodl představit své plány s Tom Clancy's The Division. Brand Art Director Rodrigo Cortez v prezentaci o herním zážitku, který hráče pohltí, představil několik minut nových záběrů, screenshotů a artworků ze hry, na kterých je možné vidět, jak Ubisoft s Massive plánují hráče do světa The Division ponořit.

Cortez zmiňuje důležitost realistického světa, který reaguje nejen na podněty hráče, ale také sám na sebe. Péče, kterou tvůrci vkládají do zachycení detailů, například venku sníh na vašem hrdinovi ulpívá, uvnitř pak roztaje, se nakonec vyplatí, když podobné drobnosti vyskládají mozaiku jednoho obřího, ale detailního světa.

A že to s detaily Massive myslí vážně dokazují záběry ukazující dynamické světlo nejen vytvářené sluncem v různých denních dobách, ale i umělým světlem odráženým od různých povrchů. I minimální HUD, který byl navržen tak, aby nebyl jen pěkný na pohled, ale také opravdu užitečný, je položen přímo na herní svět a společně s absolutně žádnými načítacími obrazovkami docílí toho, že dokud hru hrajete, bez přerušení v ní zůstanete.

Tom Clancy's The Division nemá za sebou snadnou historii vývoje, ale po několika odkladech Ubisoft navzdory jistým zprávám slibuje, že by hra měla vyjít v průběhu příštího roku na PC, PS4 a Xbox One.

Reklama
Reklama

Komentáře

Nejsi přihlášený(á)

Pro psaní a hodnocení komentářů se prosím přihlas ke svému účtu nebo si jej vytvoř.

Rychlé přihlášení přes:

Google Seznam
Reklama
Reklama