Destiny se chlubí statistikami
i Zdroj: Hrej.cz
Novinka Destiny se chlubí statistikami

Destiny se chlubí statistikami

konfrst.jan@gmail.com

konfrst.jan@gmail.com

21. 9. 2014 14:25 3
Reklama

Kritici možná z Destiny zcela unešení nejsou, nicméně statistiky hovoří jasně – hra se prodává a lidé ji s povděkem hrají, a to takže ne málo. Studio Bungie se na základě oblíbenosti hry chlubí několika zajímavými statistikami. Bohužel však pouze v textové podobě, bez doprovodu klasické infografiky.

Komunitní manažer studia Bungie, David "DeeJ" Dague, se na oficiálních stránkách hry chlubí tím, že za první týden předčila aktivita hráčů všechna jejich očekávání. Průměrný hráč totiž ve hře strávil tři hodiny během pracovního týdne, čtyři hodiny pak během víkendu. To kombinovaně dělá více jak sto milionů odehraných hodin, což je, jak trefně příspěvek podotýká, dostatek času na zhlédnutí trilogie Pána prstenů přesně 8,797,653 krát. Poplácejme se po zádech, hodnocení pod očekávání vydavatele zřejmě pro masy hráčů příliš neznamenají. Svědčí o tom ostatně i prodeje – Activision se chlubí, že ze samotných prodejů hry již utržil půl miliardy dolarů.

Jak jste na tom vy s Destiny? Zahráváte si s osudem na své konzoli, nebo vás všechen ten hype okolo tohoto titulu zcela úspěšně minul?

Reklama
Reklama

Komentáře

Nejsi přihlášený(á)

Pro psaní a hodnocení komentářů se prosím přihlas ke svému účtu nebo si jej vytvoř.

Rychlé přihlášení přes:

Google Seznam
Reklama
Reklama