Zbraně z The Order 1886 ve videu
i Zdroj: Hrej.cz
Novinka Zbraně z The Order 1886 ve videu

Zbraně z The Order 1886 ve videu

Zdeněk Princ

Zdeněk Princ

19. 9. 2014 13:49 2
Reklama

Filmově laděná akce The Order 1886 čelí vlně kritiky, hráči ji obecně přijímají spíše s nevolí, ale až finální produkt ukáže, jak na tom vlastně celá tahle záležitost je. Zapomeňme tedy v tuto chvíli na předčasné soudy a pojďme se spolu s vývojáři podívat na zbraně, se kterými si ve hře zastřílíme.

Pokud jste sledovali videa v období veletrhu E3, mohli jste nabýt dojmu, že střelba bude ve hře poměrně nezáživná. Dosud jsme totiž v akci viděli zblízka pouze Thermite Gun, která vystřeluje směs práškového hliníku a oxidu železitého, resp. prskavku, která tohle všechno zapaluje. Vypadá to efektně, ale pocit ze střelby v pravém slova smyslu chybí. Nahradí to však celá řada tradičněji pojatých zbraní, které svým vzhledem podtrhují viktoriánské období, v němž se The Order 1886 odehrává, ale zároveň se nebojí experimentovat.

Těžko popisovat všechno, co vývojáři vymysleli, bez přehánění je ale vidět, že přemýšlí nad detaily a minimálně po stránce nápaditosti a vizuálního zpracování se The Order 1886 řadí ke špičce.

Reklama
Reklama

Komentáře

Nejsi přihlášený(á)

Pro psaní a hodnocení komentářů se prosím přihlas ke svému účtu nebo si jej vytvoř.

Rychlé přihlášení přes:

Google Seznam
Reklama
Reklama