PlayStation Now je nyní i na PS3
i Zdroj: Hrej.cz
Novinka PlayStation Now je nyní i na PS3

PlayStation Now je nyní i na PS3

Zdeněk Princ

Zdeněk Princ

19. 9. 2014 08:28
Reklama

Streamovací služba PlayStation Now, skrze kterou chce Sony řešit zejména zpětnou kompatibilitu her na PS4, bude mít široké využití. Kromě nejnovější konzole ji bude možné provozovat na televizích, handheldu PS Vita a samozřejmě i na předchozí PS3, kde služba vstupuje do fáze otevřené bety.

Stejně jako v případě předchozího testování na PS4 si mohou funkce PS Now vyzkoušet nejdříve lidé v USA a některých částech Kanady s tím, že v Evropě bude služba uvedena později. Společně s tím pak přibyly do knihovny dostupných her nové tituly, mezi kterými je například God of War: Ascension, inFamous nebo Ultra Street Fighter IV, čímž se nabídka rozrostla na počet převyšující 150 her.

I přes to však Sony neustále čelí kritice stran vysoké ceny za pronájem her, která v určitých případech převyšuje i koncovou cenu daného titulu, pokud byste si jej chtěli zakoupit klasickou cestou. I z toho důvodu byly sníženy ceny za 4hodinový pronájem u vybraných titulů a dá se očekávat, že změnami projdou všechny časové plány.

Reklama
Reklama

Komentáře

Nejsi přihlášený(á)

Pro psaní a hodnocení komentářů se prosím přihlas ke svému účtu nebo si jej vytvoř.

Rychlé přihlášení přes:

Google Seznam
Reklama
Reklama